Een quiz van Quiz4Biz

Hoe ziet zo’n quiz er uit?
Normaal gesproken uit 9 rondes van 10 vragen, verdeeld in blokken van 3 rondes, met ertussen een pauze. Naar wens aan te passen, net als de teamgrootte.

Algemene vragenrondes
Weetjes en feitjes, soms moeilijk, soms gemakkelijk. Dat lijkt tenminste zo; je moet er wel even op kunnen komen!

Bedrijfskennisronde (alleen voor bedrijven)
Weetjes over uw bedrijf en de geschiedenis ervan. Maar ook over individuele werknemers, jubilarissen, bijzonderheden, eigenaardigheden. Van alles wat u ons kunt vertellen maken wij leuke en originele vragen.

Opleidingsronde (alleen voor bedrijven)
U voorziet ons van cursusmateriaal, arbeidsvoorschriften, huisregels of alles wat uw medewerkers al een keer verteld of geleerd is, maar wat u graag nog een keer onder de aandacht gebracht wilt zien. Wij zorgen voor originele vragen op maat zodat uw mensen niet alleen een gezellige quiz meemaken maar er ook nog wat van opsteken.

Muziekronde
In iedere quiz zit minimaal 1 muziekronde. Meezingers, toppers van jaren geleden, hits uit de huidige top 40 en zelfs verdwaalde stukjes populair klassiek kunnen er tussen zitten. Titel en uitvoerende graag.

Audioronde
Vreemde geluiden, fragmenten van film en televisie, sportcommentaren, vreemde covers van populaire nummers: niets is te gek en hoe vreemder hoe liever.

Afbeeldingsronde
Tien plaatjes op een kaart met maar één simpele opdracht: schrijf eronder wat het is.