Onze vaste partners

De Brouwer, Deurne

Wij verwelkom u graag bij café de Brouwer in Deurne, een van onze vaste partners. Biercafé De Brouwer (ruim 300 bijzondere bieren!) voldoet zonder twijfel aan de eisen die wij als organisatie stellen: we organiseren er niet voor niets iedere tweede dinsdag van de maand onze eigen drukbezochte pubquiz!. De Brouwer biedt voldoende ruimte als uw gezelschap niet groter is dan 130 personen.
Natuurlijk is het mogelijk uw quiz op deze locatie te combineren met een uitstekende lunch, een voortreffelijk diner of een andere activiteit. Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Voor een impressie en meer informatie verwijzen wij u graag naar www.debrouwer-deurne.nl of kom op die tweede dinsdag gerust een keer mee quizzen!

Natuurpoort de Peel, Deurne
Fraai gesitueerd aan de rand van natuurgebied de Peel is Natuurpoort de Peel een van de mooiste locaties voor uw quizarrangement. De Natuurpoort beschikt over diverse sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor gezelschappen van twintig tot wel 250 personen. Uw quizarrangement kan er naar believen uitgebreid worden met een waar scala aan activiteiten, demonstraties en workshops, zowel binnen als buiten. Uiteraard leent het nabijgelegen natuurgebied zich er ook uitstekend voor om uw quiz te combineren met een wandeling, GPS-tocht of excursie. Bij Natuurpoort de Peel kunt u uitstekend lunchen, dineren, barbecueën en borrelen en uiteraard is dit alles prima te combineren met uw quiz. Er is zeker voldoende gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over de Natuurpoort vindt u op hun website www.natuurpoortdepeel.nl .

De Reizende Man, Deurne
Gemakkelijk bereikbaar gelegen tussen Deurne en Liessel met volop gratis parkeergelegenheid is de Reizende Man een geweldige quizlocatie bij uitstek. Het party- annex zalencentrum is uitstekend geoutilleerd en heeft ruimte voor gezelschappen tot wel 150 personen. Het biedt een bijzonder grote keus aan -voornamelijk buiten- activiteiten variërend van het maken van tochten met swingtrikes, elektrische scooters of tandems tot diverse wandeltochten en zelfs wichelroede lopen. Alle activiteiten zijn bijzonder goed te combineren met een quiz. Diverse lunch- diner- en borrelarrangementen van een meer dan uitstekende kwaliteit zijn mogelijk tegen zeer scherpe prijzen. Meer over de Reizende Man vindt u op www.reizendeman.nl .